Hem » Nyckelhantering

Nyckelhantering

En enkel, säker och smidig nyckelhantering är avgörande för att säkerställa driften av en verksamhet. Särskilt i de verksamheter där hanteringen av nycklar är verksamhetskritisk. För att nå en effektiv nyckelhantering är det viktigt att skapa rutiner och regler som är anpassade för varje specifik verksamhet. Dessa bör fokusera på säker kontroll över nycklar och nyckelknippor, för att undvika potentiella konsekvenser av en bristande nyckelhantering. Ladda gärna ner checklista för att identifiera dina behov.

Säker nyckelhantering -Vårt sortiment för en enkel och säker process

Vi erbjuder olika lösningar på hur du kan göra för att ha en säker nyckelhantering. I vårt sortiment har vi mobila skåp som lämpar sig för när du är på språng och behöver ha en säker lösning i bilen. Vi har även nyckelbrickor, nyckelringar och nyckelskåp i olika säkerhetsklasser beroende på vad ni behöver för just er verksamhet samt diverse nyckeltillbehör som till exempel karbinhakar, nyckelväskor och nyckelkedjor.

Digital nyckelhantering med LokiTime 

Förbättra din verksamhets säkerhet och effektivitet med vår användarvänliga molntjänst, LokiTime. LokiTime är en molntjänst för nyckelhantering för operatörer i alla storlekar. Den passar för allt som ska lånas ut, som nycklar, passérhandlingar och arbetsverktyg. LokiTime är enkel att använda med en dator, surfplatta eller telefon och hjälper till att effektivisera verksamheten och förbättra fastighets säkerheten genom digital nyckelkvittens. Tjänsten är anpassningsbar till ditt företags storlek och behov och all data lagras säkert i molnet. LokiTime fungerar med alla sorters nycklar och värdesaker och är gemensamt användbar av flera. Användaren sparar både tid och pengar och vi garanterar att personlig data är säker i tjänsten.

Vi har lång erfarenhet av nyckelhantering

Nyckelhantering är en viktig del av säkerheten i en organisation och involverar skyddet av viktig information och tillgångar. En effektiv nyckelhantering hjälper till att säkerställa att endast behöriga personer har tillgång till känslig information och resurser. Om du behöver råd och hjälp med att välja rätt lösning för din verksamhet, kan du lita på vår långa erfarenhet inom området. Tveka inte på att kontakta oss!

Nedan finner du några olika produktgrupper med enkla verktyg för att skapa en smidig och säker lösning för just din verksamhet.