Hem » Nyckelhantering » Nyckelringar

Nyckelringar

Nyckelringar är något av ett specialitet hos oss på ID Säkerhet. Under åren har vi utvecklat unika nyckelringar som hjälper dig att säkra nyckelknippan. Från enkla metallnyckelringar i hög kvalité till graverade nyckelringar med högsta säkerhet - hos oss kan du hitta en nyckelring som passar just din verksamhets behov.

Behöver du en enkel nyckelring i metall erbjuder vi sådana i hög kvalité, i många storlekar och olika utföranden. Används nyckelknippan i blöta miljöer erbjuder vi rostfria nyckelringar. Eftersom vi säljer så många enkla nyckelringar har vi möjlighet att erbjuda väldigt låga priser på enkla nyckelringarna.

När nyckelknipporna används i samband med ett nyckelsystem är det viktigt att kunna försegla nyckelringen. Generellt skall det inte vara möjligt att utan svårighet ta bort en nyckel från en knippa för att exempelvis ta en kopia på nyckeln, låna ut en nyckel etc. En numrerad nyckelring är en garanti för att en utlånad nyckelknippa återlämnas med rätt antal nycklar. ID Säkerhet har Sveriges största utbud av säkra nyckelringar, som ökar säkerheten kring din nyckelhantering. 

ID Säkerhet erbjuder olika samlingsringar/fastighetskötarringar som hjälper dig samla flera nyckelknippor på en enkel nyckelring. Dessa ringar kan vara till hjälp när man t.ex tar med sig många knippor på en rond och inte vill tappa bort en enstaka nyckelknippa.