Hem » Nyckelhantering » Nyckelbrickor

Nyckelbrickor 

En tydlig märkning är nödvändig för en säker hantering av nyckelknippor. Vi erbjuder stora nyckelbrickor, små nyckelbrickor, runda nyckelbrickor, päronformade nyckelbrickor - alla varianter finns i olika storlekar och färger. Nyckelbrickor i plast, i aluminium, mässing, förzinkad mässing och rostfria nyckelbrickor. Märkningen görs med vår YAG lasermaskin, och vi kan gravera brickorna enligt önskemål; text, numrering eller logotyper.

En färg kan identifiera nyckelknippor för olika områden, avdelningar, våningar, bilar etc. En tydlig numrering skall ange brickans hemvist. Däremot är det viktigt att brickans numrering inte kan identifieras av obehöriga. Med varje bricka ingår en enkel nyckelring.

Nytt i vårt sortiment är nyckelbrickor till hotell- och konferensanläggningar, som ger en tyngre och exklusivare känsla. Nyckelbrickorna graveras med text, logotyp och nummer enligt önskemål.

Det finns många varianter av nyckelbrickor som inte syns här i vår webshop. Om du är på jakt efter en unik nyckelbricka eller har specifika önskemål kan vi troligtvis ta fram en nyckelbricka som passar just din verksamhet.

 

     

 

       Använd gärna vår checklista när du behöver hjälp att se över din nyckelhantering. 

        Givetvis står vi mer än gärna till ert förfogande vid övriga frågor.