Hem » Nyckelhantering » Nyckelbrickor

Nyckelbrickor 

Nyckelbrickor är en praktisk lösning för att hålla reda på dina nycklar. De finns i många olika former, storlekar och material. Alla våra modeller har anpassat hål för att fästas på nyckelknippan för att hålla nycklarna på plats.

Vi på ID Säkerhet erbjuder ett brett utbud av nyckelbrickor för säker hantering av nyckelknippor. Vi har alla möjliga varianter; stora och små, runda och päronformade, i material som plast, aluminium, mässing, förzinkad mässing och rostfritt stål, samt i flera storlekar och färger. Märkningen sker med hjälp av en YAG lasermaskin, och vi erbjuder graveringar med text, numrering eller logotyper enligt dina önskemål.

Fördelarna med att använda nyckelbrickor

Det finns många fördelar med att använda en nyckelbricka. För det första hjälper det dig att hålla reda på dina nycklar och undvika att tappa bort dem. Det gör det också lättare att hitta nycklarna när du behöver dem, eftersom de inte längre kommer att vara blandad med andra föremål i din väska eller ficka.

För företag är nyckelbrickor också ett bra sätt att marknadsföra sig själva. Man kan trycka företagets logotyp eller annan information på nyckelbrickorna och ge dem bort till kunder eller anställda. Det är en billig och effektiv marknadsföringsmetod som kan hjälpa till att öka företagets synlighet.

Säker och effektiv hantering av nyckelbrickor

Färgidentifiering kan användas för att särskilja nyckelbrickor för olika avdelningar, våningar, bilar etc. En tydlig numrering är viktig för att visa var nyckeln hör hemma, men det är också viktigt att numreringen inte kan tolkas av obehöriga. Varje nyckelbricka levereras med en enkel nyckelring.

Vårt sortiment inkluderar också nyckelbrickor för hotell och konferensanläggningar som skapar en lyxig känsla. Vi erbjuder gravering av text, logotyp och numrering för att matcha kundens specifika önskemål. Dessa nyckelbrickor ger en touch av exklusivitet och är ett utmärkt sätt att skilja sig från mängden.

Vi erbjuder även nyckelbrickor med bevakning. En tjänst som man abonnerar på årsvis. Nyckelbrickan förses med en text som gör att den kan identifieras av oss om den tappas bort och blir upphittad. Vi ersätter upphittaren med hittelön och den skickas kostnadsfritt tillbaka till ägaren.

Vår webshop visar bara en del av vårt utbud av nyckelbrickor. Om du söker en unik nyckelbricka eller har specifika krav, kan vi troligtvis tillverka en bricka som passar din verksamhet. Kontakta oss och berätta om dina önskemål!

     

 

   Använd gärna vår checklista när du behöver hjälp att se över din nyckelhantering. 

   Givetvis står vi mer än gärna till ert förfogande vid övriga frågor.