Nyckelhantering för Hotell o Turistnäring

Inom hotell o turistnäringen hanteras fortfarande många nycklar. Inget är mer störande när de försvinner eller kommer i fel händer. Med rätt utrustning minimeras detta.
Vi ser en ökande efterfrågan på snygga nyckelhållare i olika storlekar. Därför har vi tagit fran två nya produkter, en riktigt tung och en liten smidig i samma klassiska design som passar utmärkt att lasergravera så du får en snygg och beständig profilering. Många kunder uppskattar även våra nyckelbrickor i aluminium och rostfritt i olika design. Märkningen väljer du själv, numrering, text och/eller logotype.
I över 20 års har vi hjälpt olika brancher med att skapa en säker nyckelhantering. Allt från nyckelbrickor till nyckelskåp, utlämningsboxar deponeringsskåp, väskor säkra jojo kedjor och allt där emellan, vägledning och goda råd får du på köpet!

Personalkort i egen design gör vi som du sen kan beställa online. Välj rätt typ så kan du även öppna dörrar om du har ett passersystem. Givetvis finns korthållare RFID-taggar och andra tillbehör du behöver.

Säkerhetsskåp eller brandskyddad förvaring hjälper vi dig också med. Vi är återförsäljare för de ledande tillverkarna och hjälper dig hitta rätt produkt till ditt behov.

 

Nyckelbrickor

Hotellnyckelbricka

Nyckelskåp

Jojo och nyckelhållare

Personalkort

Korthållare