Hem » Korthantering » Korthållare

Korthållare

Här hittar du korthållare för alla typer av kort, passerkort, ID-kort, kort för närvaroregistrering etc.
Även kortetui som kallas korthållare ibland. Då det finns många typer av korthållare kan det vara svårt att välja rätt modell. Vi kan denna marknad och hjälper dig gärna hitta rätt modell för ditt ändamål. Väljer du fel modell finns riska att korten trillar ur eller slits ut i onödan. Det kan också bli opraktiskt om du väljer fel hållare eller tillbehör.

Vi har ett brett sortiment korthållare för att passa er - oavsett behov

Det finns korthållare som är öppna där korten lätt tas ur och sätts tillbaka, korthållare som är täckta och till och med där korten låses fast och endast kan öppnas med en speciell nyckel. Det finns hållare som är gjorda för att hängas vågrätt, liggande, och lodrätt, stående beroende på om kortet ska vara väl synligt och läsbart för betraktaren. Önskar man att kortet ska vara synligt men att viss information inte ska synas finns korthållare med svart utskjutare som täcker vissa delar av kortet.

Det finns hållare med plats för ett enda kort eller för upp till 6 kort. Korthållare finns i genomskinligt utförande eller i många olika färger. Vi kan även göra kundanpassade tryck på korthållare, med företagets logga eller annan information som önskas. Kontakta oss så lämnar vi offert på det.

Tillbehör till våra korthållare

Beroende på hur ni önskar använda era kort anpassas de med rätt tillbehör som jojo, clips/klämmor, nyckel-band etc. I vissa fall kan flera korthållare sammanfogas för att skapa en lösning som passar just era behov. Alla varianter och kombinationer presenteras inte i webshopen men slå en signal eller skicka ett mail så hjälper vi er hitta rätt kombination för era behov och önskemål.

Vi erbjuder även en unik produkt som heter CardCase. En korthållare som vi äger sen 2018 då vi förvärvade Swevic i Köping AB. Det är en korthållare som gör att man kan använda magnetkort utan att ta loss kortet från korthållaren och det sitter alltid säkert fast och väl skyddat i korthållaren. CC-Strip används till magnetkort och kortet skjuts ut på långsidan. CC-Smart är till för kort med Chip och dessa skjuts ut på kortsidan. De kan sammanfogas med andra korthållare för till exempel beröringsfria kort eller andra kombinationer.

Vi anpassar korthållarna och levererar från eget lager i Örebro, oftast samma dag eller inom några dagar från att du lagt din order. Ett mycket brett sortiment tillhandahålls med snabba leveranser från eget lager och samarbete med välsorterade grossister.
Sök dig vidare i menyn bland produkterna, saknar du någon hör av dig då vi kan erbjuda fler varianter än de som visas här.

Bra priser - för stora volymer!