Hem » Övrigt » Stöldskyddsmärkning » Stöldskyddsmärkning etikett
  • Stöldskyddsmärkning etikett
  • Stöldskyddsmärkning etikett

Stöldskyddsmärkning etikett

Stöldskyddsmärkning etikett.

Med denna produkt får du tre funktioner i ett; Märkning, Förebyggande stöldskydd samt spårning om den kommer bort.

MÄRKNING med unika nummer som gör att du kan hålla ordning på en mängd objekt som t.ex. mobiltelefoner, handenheter/läsare, larm, datorer, väskor, verktyg, mätutrustning, mm.

STÖLDSKYDD. En uppmärkt produkt som berättar att den är stöldskyddsmärkt har en förebyggande effekt. Lyckas man riva bort etiketten, så stannar ändå stöldskyddsmärkningen kvar, som måste nötas bort mekaniskt. Detta gör det märkta objektet mindre attraktivt att stjäla, och även att sälja vidare.

SPÅRNING. På alla etiketter finns ID Säkerhets kontaktuppgifter. Varje etikett har ett unikt nummer, vilket registreras på ägaren. På så vis har vi möjlighet att se till att det uppmärkta objektet kommer till rätta. Den unika märkningen finns även på den underliggande stöldskyddsfolien, som sitter kvar även om etiketten avlägsnas.

I standard finns vår logotyp och webbadress på etiketten, men vid beställning av minst 100 etiketter, kan kundanpassad design utföras mot tillägg.

Vid köp av 10 etiketter eller fler ingår monteringskit innehållande slippapper, avfettningsduk, skyddshandske och lim (värde 75:-).

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Artikelnamn: Stöldskyddsmärkning etikett
Artnr: 10500
1+ 40,00
10+ 32,00
100+ 28,00
Artikelnamn: Monteringskit
Artnr: 10510
1+ 75,00

Beskrivning

Förebyggande stöldskydd samt spårning om den kommer bort.

Specifikationer

Artnr: 10500
Artnr: 10510

Dela

Blogga om

Recensioner

Lämna ett omdöme

RvfRn
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)