Medicinskåp

Medicinskåp

Välbeprövade medicinskåp som sålts inom vård och omsorg under många år. Populära val för vårdcentraler, skolhälsovården, äldreboenden, vårdboenden och sjukhus.

Vi har säkra skåp för stöldbegärliga läkemedel som du kan ha nyckellåsning, kodlås eller koppla till befintligt passersystem och larm. 

Vi har även ett antal mindre skåp som lämpar sig för placering i vårdtagares rum för individuella läkemedel. I trä i flera olika nyanser. Här visass  Wiola och Hjalmar men fler typer finns och anpassningar kan göras.
Vitlackerade plåtskåp finns i 3 olika utformningar. Dessa är anpassade för de vanligast förekommande läkemedel och dossystem, flaskor och nödvändig dokumentation som signeringslistor etc.
Skåpen levereras med Likalåsning så samma nyckel kan avändas till flera skåp av de som har delegering eller i låssystem så man kan styra vilka som ska komma in i respektive skåp.
Med RFID lås kommer behörig personal in med taggar eller kort, t.ex. SITHS-kort och alla händelser loggas. Detta minimerar risk för svinn och stölder. Skulle något saknas så vet man vilka som öppnat skåpet och när det skett.

 

Produkter
 • Medicinskåp Säkert tillverkat i 3 mm stålplåt för säker förvaring av läkemede...
  från 7 275,00
 • Medicinskåp med olika låssystem, passar till gruppboende, sjukhem och äldrebo...
  från 1 885,00
 • Medicinskåp Wiola i trä (MDF board) är idealiskt för förvaring av läkemedel t...
  från 3 300,00
 • Medicinskåp Kombi med olika låssystem, passar till gruppboende, sjukhem och ä...
  från 2 200,00
 • Medicinskåp Kombi med olika låssystem, passar till gruppboende, sjukhem och ä...
  från 2 195,00
 • Kraftigt och smidigt värdeskåp tillverkad i stålplåt.
  795,00
 • Medicinskåp Hjalmar ett kombinerat medicin och värdeskåp i trä (kraftig MDF b...
  från 3 600,00