Hem » Korthantering » Plastkort » Personalkort
Personalkort

Personalkort / Passerkort                                    

I de flesta verksamheter är det bra, och i många fall rentav nödvändigt att kunna legitimera sig. Det visar att man är seriös och tar säkerhet och trygghet på allvar. Personalkort är också en naturlig del i företags kvalitetarbete och profilering.

Vi erbjuder ett personalkort-/passerkort med foto, och de uppgifter ni önskar ska finnas på kortet. Som tillägg finns RFID-teknik i flera varianter, magnetkort eller en kombination av allt, för att kunna använda korten i flera olika system.

Personalkortet kan kopplas till dörrar, bommar, hissar, tidsredovisningssystem, datorer, nyckelskåp eller andra system där ni använder RFID-teknik.

 

Vi upplever att hanteringen av personalkort tidigare varit så omständlig och kostsam, så många verksamheter har aldrig kommit till skott - den tiden är förbi! Vi erbjuder både smidighet och låga kostnader - hör av dig om du vill att vi berättar mer!

 

I ett webbaserat system gör personalen själva sina kort med hjälp av en PC eller en app via smartphone.

Ansvarig godkänner, och kortet levereras med de tillbehör som önskas. Kortet levereras inom en vecka, eller mot ett tillägg redan nästa dag.

 

 

 

Flera typer av korthållare finns att beställa till korten, både i portalen och direkt här i webshopen.